bikeportal.org.ua

XC "Знесіння 2010"

Положение

Положення про змагання з крос-кантрі «Знесіння 2010»

1. Загальні положення

Змагання проводяться з метою пропаганди активного відпочинку серед населення, зокрема на велосипеді, як одному з найкращих засобів для фізичного розвитку людини та пізнання навколишнього світу.

Організаторами імпрези є ГО «Львівський Велоклуб»

 

2. Місце і час проведення.

Місце проведення перегонів  - регіональний ландшафтний парк «Знесіння». Місце старту та фінішу – кінець вулиці Олекси Довбуша, на галявині за інформаційно-освітнім центром парку «Знесіння». Початок імпрези о 10-00.

 

3. Категорії  учасників (-ць):

1. Експерти

2. Початківці

3.  Леді

Учасники перегонів можуть обирати категорію “експерти” або “початківці” на власний розсуд, відповідно до своєї підготовки, амбіцій або ж уподобань стосовно траси. Учасниці виступають в категорії “леді”.

Змагання проводяться за участі не менше 5 осіб в категорії.

 

4. Траса змагань.

Траса змагань відрізняється за складністю технічних елементів, набором висоти та довжиною залежно від обраної учасниками (-цями) категорії.

Траса категорії “експерти” має довжину 6,2 км, набір висоти близько 212 м на колі та містить найбільше технічних елементів.

Траса категорії “початківці” має довжину 3 км, набір висоти близько 60 м на колі та є суттєво простішою.

Траса категорії “леді” майже повністю повторює трасу попередньої категорії, однак дещо технічно та фізично спрощена. Довжина її 2,4 км, набір висоти на колі 53 м.

Траса змагань є замкнутою, таким чином місце старту є одночасно місцем фінішу.

Траса змагань розмічається в день перегонів стрічкою, кольоровими позначками та іншими знаками.

 

5. Порядок проходження дистанції.

На проходження дистанції учасникам надається 1 год 30 хв, учасницям - 45 хв. Переможцем вважається учасник (-ця), який подолав найбільшу кількість кіл за відведений час. При рівній кількості кіл перевагу отримує той, хто проїхав n кіл найшвидше. За цим же принципом розташовуються у підсумковому протоколі решта учасників (-ць). Учасник (-ця), який знаходиться на дистанції після закінчення відведеного часу, може завершити коло, і воно зарахується.

Учасники (-ці) змагань долають трасу в заданому напрямку та відповідно до маркування. Зрізання траси забороняється та загрожує штрафами або дискваліфікацією.

Учасники (-ці) змагання зобовязані прикріпити стартовий номер на кермо велосипеда.

Дозволяється ремонт (лише за межами траси) або заміна несправного велосипеду, при цьому учасник (-ця) зобов’язаний перенести на нього стартовий номер.

 

6. Допуск до участі в змаганнях.

До участі в змаганнях допускаються особи віком від 16 років (особи віком до 18 років зобовязані надати письмовий дозвіл батьків на участь в перегонах) на справних велосипедах. Наявність шолому обов’язкова!

Кожний учасник (-ця) перегонів своїм підписом засвідчує, що ознайомлений з цим Положенням та несе власну відповідальність за можливе пошкодження майна чи здоров’я під час змагання.

 

7. Порядок реєстрації та старту учасників (-ць).

Попередня реєстрація здійснюється в темі «Знесіння 2010» на http://velomax.lviv.ua/forum, розділ Імпрези, bikeportal.org.ua, інших інтернет-ресурсах, де розміщене дане Положення або через електронну пошту as-lviv@ukr.net. Попередня реєстрація закінчується о 12-00 5 червня. Для реєстрації необхідно вказати Імя, Прізвище, Нікнейм (не обовязково), місто, рік народження та категорію, в якій бажаєте прийняти участь. При реєстрації необхідно пред'явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

Реєстрація учасників відбудеться в день перегонів на місці старту, з 10-00 до 11-00.

Першими стартують учасниці о 11-00, наступними учасники категорії «початківці» о 12-30, останніми о 14-30 стартують  учасники категорії «експерти».

Час старту може корегуватись залежно від фінішу учасників (-ць) попередніх категорій.

Учасники (-ці) шикуються на старті згідно результатів жеребкування між попередньо зареєстрованими учасниками (-цями). Учасники (-ці), що не зареєструвалися попередньо, шикуються згідно порядку реєстрації після попередньо зареєстрованих учасників (-ць).

 

8. Стартові внески.

Стартовий внесок становить 25 грн. Для учасників з інших областей внесок відсутній.

Внески не повертаються!

 

9. Результати перегонів.

Оголошення призерів (перших 6 місць) відбудеться одразу після фінішу останньої категорії. Оголошення повного підсумкового протоколу буде здійснено на http://velomax.lviv.ua/forum, розділ Імпрези.

 

Інформація

XC "Знесіння 2010"
06.06.2010
Львів, ландшафтний парк "Знесіння"
Результати (34)
Афиша
Про трасу
Положение
Официальный форум
Регистрация
Список зарегистрированных
Фото та відео
bikeportal.media:
Фото та відео
bikeportal.votes:
Голосування учасників
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників
bikeportal.reports:
Звіти учасників

коротке посилання на положення гонки:
bikeportal.org.ua/192
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 0.86691498756409